Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande lyktor i mörkret

I alla skogs dungar lyser ljusen om framtidens hopp

Någon ser dig i mörkret

Följer med alla steg

Vill visa dig värme och  hoppfullhet

Alla dagar som kan kännas tröstlöst....

ett mörker som omsluter kroppen

Fryser följer de vackra lyktorna

på en stig kommer fram till sjön....

som speglar frost och is

Känner plötsligt en värme av ro fylla hjärtat rum....

Lyktorna lyser mot dig vid sjöns kant

Vänder sakta om går vägen tillbaka...

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-31 19:00



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ett ljus som famnar i mörkret...
2020-11-01

  alicja lappalainen VIP
vackra bilder av ljus och förtröstan
2020-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Psaltaren 119:105
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP