Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden

floden kommer
dränker förnuftet,
dränker känslorna

en del av oss
försöker kämpa,
försöker stå upp
för det som är fint och rätt och sant

men floden sveper med sig allt,
ödelägger allt i sin väg
vi hade kanske en sista chans,
men nu är allt i ruiner




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-01 12:12



Bookmark and Share


  AKT VIP
Där är ön!!!!
2020-11-01

  Solstrale VIP
Ja en flod av något människan ställt till, eller vreden från jorden mot oss... Rädd man blir om det är en sådan på väg... Bra skrivet!
2020-11-01

  Kale Ripoff
Hmm...
Vad eller vem är det månne som är "Floden"?
2020-11-01

  Kungskobran VIP
Vi klarar oss nog skall du se.
2020-11-01

  siv birgitta.a. VIP
så sant du skriver så är livet nu
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP