Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inget ljus


Vördnad


Till dig som inte fick nåt ljus
och blomsterkrans idag

du var så värd att leva
om så blott en enda dag

Ifall du ej till jorden kommit
hade spelat roll

då hade världen varit tom
ett trasigt håligt såll

Till dig som inte fick nåt ljus
av vördnad bugar jag

vid din grav





Bunden vers (Annat versmått) av stormengudrun VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-31 23:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Respektfullt allvar. Mycket fin.
2020-11-11

  Dennis Brinkeback VIP
Så medkännande o fint
2020-11-11

  Eva Helene VIP
Så fint!
2020-11-01

  Nils-Robert
Stämningsfull dikt om liv.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP