Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råutkast. Ur. En Tyst människas Lospår. 3.


Det var midsommartid på fjället då.





Vi ska färdas
lik stjärnans fall
över Natthimlen
begravas under Skogssilhuetten
i alla Vilande Augustiljud.
När vi en Tid dör.

Men inte Du, inte jag
inte Nu -











Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-31 22:26



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet. En känsla av gemenskap och än finns det tid.
2020-11-07

    ej medlem längre
Precis så. Det finns ett ljus som bränner genom mörkret i dina texter. I denna dikt stannar tiden i ett magiskt ögonblick.
2020-11-01

  Androiden VIP
fan vad fint.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M