Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita huset


 



Klockan tickar

majoriteten nickar

Du är sjuk och gammal

sluta svamla

 



Din tid är över

vi dig ej behöver

Mitt öga gråter

varför ler ni belåtet

 



Ni tänker så …

jag kan inte förstå

Jag vill inte stanna här

i er fula värld

 



Ni skitstövlar som bor i vita huset

man borde måla ert vita hus svart

Jag räds ej avslutets svarta hus

där sanningen förvandlar allt gott till vita hus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-10-31 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP