Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nödvändighet


tänder jag dig?

tändsticksask. tusen flammors land.
jag tänder inte.
jag bara tänker.
på att fly.
undan rispandet av hud.
löshet.






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-03 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns angelägen
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP