Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det evigt unga hjärtat

1.
Det unga hjärtat
solbelyst och bottendjupt
känner ingen gräns

en lekarnas tid
de många kärlekarnas
och tvivlens tid

2.
Stärkt av mognaden
lyfter hon huvudet högt
medelålderskan

dansar friare
kanske något stelare
men hjärtat är ungt

3.
Drottningens krona
en hopplöst ostruken hud
bäres med stolthet

Ålderdomens brunn
det evigt unga hjärtat
en hel människa




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-01 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP