Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg är uppgift på SkrivarSidan.nu.


Sorg

Alla har sorger, stora och små, fler eller färre. Man sörjer de där barnen man inte fick,
och man sörjer de där barnen man fick
- och förlorade.
Den största sorgen är nog att förlora ett barn.
Ifall man nu kan värdera känslan sorg i värre
och värst.
Jag sörjer mina föräldrar än,
trots att det är länge sedan de dog.
Jag sörjer min bror som jag aldrig fick träffa,
han dog när han var fyra dagar gammal.
De kära finns med mig hela tiden.
Sorg är kärlekens pris, läser jag.
Fel! KÄRLEK är gratis, tror jag.
SORG är känslomässig tortyr...




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-01 10:41



Bookmark and Share


  Maria Natasja
känsloladdat, den berör. Fin!
2020-11-16

  Solstrale VIP
Mycket bra skrivet! Läsvärd!
2020-11-03

  Maud Louise
Mycket berörande - vet hur sorgens tortyr känns
2020-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Viktig och berörande text! Du sätter verkligen ord på sorgens komplexitet.
2020-11-03

  bibbi ahrnstedt
Modigt och positivt skrivet
2020-11-02

  Annie b'larsson VIP
Förlåt siv birgitta.a, jag skulle inte sagt riktigt så. My mistake. För övrigt tänker jag som jag skrev - och det ÄR ett svårt ämne.
2020-11-01

  Annie b'larsson VIP
Detta som sägs här, "det är svårt men livet går vidare". Snälla, snälla, säg inte så. Orden är som en örfil. Jag förlorade en människa jag älskar och det är som om tiden tog slut. Mitt liv går vidare, men i ständig sorg. De flesta vägrar prata om det. Så vart ska man gå?

Texten är väldigt bra för att den är så viktig. Bra att du tar upp detta svåra men viktiga ämne!
2020-11-01

  siv birgitta.a. VIP
ja det är jobbigt att förlora barn -men livet går vidare, man blir räddare om dom som finns i livet
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP