Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är väl så det känns?


Så känns det

Läs mina ögon
när jag tänker på dig
vila dina ögon
på min mun
när jag viskar ditt namn
mina suckar
färdas timmar
till den plats
där du finns

fjärilar har fest
i bröst och mage
mitt huvud är fullt
av dig
får inte plats
något annat
kan inte tänka alls

du får livet att lysa igen
min lust fylls
av viljan att finnas
intill




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-01 12:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...gillar slutet på dikten speciellt mycket...
2020-11-10

  SatansSon
så känns kärleken.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP