Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsbikt

Gick några steg vid havet
men skulle hellre vilja vara kreativ
Kände att jag hade kravet
flickan fick då höra gamla narrativ

Det unga och vuxna skavet
likt ett svartvitt gammalt negativ
Vi är en del av det lilla navet
men långt ifrån samhällets purgativ

Känner igen mig i travet
när vi går i en bris så meditativ
Kommer en tid då allt är begravet
så denna bikt är trots allt positiv




Bunden vers av oldforsuns
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns