Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sant

Mörkret sänker sig
Hela dagen var grå
Med isande vindar
Som sa
Det är sant
Tiden är här
Sommaren dröjer nu
Det sista andetaget drogs
Tills nästa gång




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva