Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som ett färgtempel

Grusvägen
som skadeskjuten

vinden krafsar
i vattenfyllda hål

där ensamt löv
seglar mot kylan

fotbollsplanen vilar i
grönskimrande tystnad

som ett hav
att andas i

campingen redan
i vinterdvala

jag badar min blick
bland gulnad grönska

som ett färgtempel
för min vördnad




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-01 17:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Meditativt höstseende där vinden krafsar, löv seglar och blicken badas i den gulnade grönskan.
Delikat expressivitet genom hela texten.
Bokmärkes.
2020-11-01

  Kajan VIP
Det karga och vackra samsas, och bildar höstlig helhet på väldigt fint sätt.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP