Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under osynlig måne

 

gnistregn stiger

mot himmel svart

fullmåne ovan molnen

 

trumman taktfast ljuder

ökar kraften i blodets puls

kropp i en frihetens rörelse

 

 

djurögon lyser

i skenet från elden




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-01 18:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
En mager och avskalad text som ändå fyller upp min fantasi och skapar en lång vacker natt i månsken.

Vackert och gillas massor!
2020-11-01

  AiA Maria den fria

Urkraftens magi!
WOW!

Tack!
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö