Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varg bland får

Ser aldrig på TV-program då det rent ut sagt är skräp
är så mycket hellre ute i lugna skogen och går
I fikarum prata om det som hänt nej hellre mig dräp
så jag har förmodligen blivit gammal och ej längre förstår

Ibland låtsas man hänga med men hamnar i eftersläp
och vid nästa vägskäl byter jag till mina spår
Åker hellre ut på det mörka havet med mitt egna skepp
så jag har förmodligen blivit en gammal varg bland får




Bunden vers av oldforsuns
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-11-01 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns