Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gertrud finns bara i fantasin, men hon är bra, säger hon om sig själv. Hon drömmer sig framgång i mera verkligheten, tar varje chans till att kunna ta klivet från påhittad personlighet till att likt en Pinocchio från en värld itll en annan.


Getrud hade sin egen idé




För att kunna anpassa lagsport till
'dessa moderna tider' bör alla lag och
andra sportutövare.

Hennes idé går helt enkelt ut på att
alla stannar hemma på sin planhalva,
på sin egen ort med

andra ord. De som så har lust kan utöva
sin sport via en dator, andra kan spela
exempelvis basket

genom att skjuta på mål och söka spela
som om det fanns motspelare på plan.
I de fall som motståndet

brukar vara starkt, där skall juniorer få
representera hemmalaget, medan där
det är seniorerna

då får representera... den där flugan är
verkligen envis, måste den öva insatsflyg
i mera verkligheten just nu?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-04-14 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP