Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vincent

If only
Sweaty slow-fucking in a hot leather seat smack dab in the middle of summer
Spared some
Time
Sunk through us like caramel slush




Fri vers (Fri form) av idowhoeveriwant
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idowhoeveriwant