Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga semestrar

I helgen gick det en hel del riksdaler
fast inte på någon krog eller sådant meningslöst
Tro inget annat, inte mycket för skandaler
lagt det bakom mig, numera sådant spänningslöst

Investerar hellre i nycklar till resor
då menar jag inte flygplanen i molnen till allt inklusive
Föredrar uråldriga shamaners mässor
Precis som förr när jag var bjuden med min respektive

Men nu är det mer som korta semestrar
när mörkret faller och de andra går till sina sängar
Det är resor som skapandet bemästrar
genom nattliga flykter över mörkrets ljuva ängar





Bunden vers av oldforsuns
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-11-01 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns