Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNÄPPTA HÄNDER.

DEN 7:e BÖNEN.

framtids Fröet

Helgat blev, det
som i stillheten gro.

Vila och ro.

Bönen
lik sin
början
förblir.

Trygghetens bo.

Amen.

© Bosse 1 november 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten