Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i allhelgona helgen


Sorgens vandringar

Det är regn i luften

gula löv virvlar ner

landar mjukt

mina tankar går till dem

som påbörjat sorgens första vandringsår

365 dagar... den vandring jag gjort tre gånger

det första året, fyllt av minnen

det andra året, utan levande minnen, bara tomhet

jag vet inte hur jag kom igenom

var det vinden som hjälpte mig med sin styrka

var det Guds osynliga närvaro

kanske både ock....

du som har sorg,  du bär den utan att veta...

ett steg i taget,

jag vet att dagarna är långa

men natten är en befrielse när man ligger i en drömlös tillvaro

en dag upptäcker du livet runt dig igen men först måste du vandra




Fri vers av Maiah VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-01 22:26



Bookmark and Share


  helenita VIP
Starkt, vackert!
2020-12-20

  mare VIP
Du berör
med din text
vackert målar
du fram
livets sorg
starka känslor
bokmärker.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP