Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Värst så många snälla dikter det blir nu


Silverskir

du dansar under fullmånens
silverskira sken
under regnet som träffar
dina våta kinder

jag ser hur du njuter
hur du ser mig genom
klokpliriga ögon
hör ett tyst skratt
du inte kan låta bli

tuffklädseln är våt
ditt leende färgat
av din spegling i mig

bara jag kan se dig dansa
under silverskir måne
vid ett vatten
nära mig

i min fantasi
har du bosatt dig




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-01 23:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
först trodde jag det var sixten. sen insåg jag att det är en kärlek.
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP