Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsform

Det var en måndagsmorgon
mörker, regn och annalkande storm
Till slaveriet det var återgång
ville inte vara stöpt i stora massans form

Kalendern var överfull
överlappande bokningar likt ett kaos
En dag annat än fröjdefull
som en mardröm likt bortförd av ufos




Bunden vers av oldforsuns
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-02 09:19



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vilken press
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns