Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksarbete

Kärlek är ett evigt arbete
Man måste jobba på den
Tala om och visa varje dag
Att man älskar
Ta vara på varje dag
Man vet inte vad framtiden ger
När dagen är slut går den inte att ändra
Se varje dag som en ny möjlighet till kärlek




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-02 09:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig uppmaning! Så sant, att man måste jobba för kärlekens existens.
2020-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens blomma måste ha näring annars vissnar den!
2020-11-02

  Solstrale VIP
Absolut perfekt uppmaning! Tack! <3
2020-11-02

  ULJO
Precis. Kärlek är ett dagligt arbete. Som olja för bilen. Kärleksord. Kärleksattribut. Varje dag. Viktigt för att hålla lågan vid liv.
2020-11-02

  Sparvögat VIP
Visa ord skriver du...
Kärleken ska ständigt vårdas med känslig hand!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP