Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndimma

Åkern i mörker
jag vill inte gå över
andarna vakar




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-02 09:43



Bookmark and Share


  Kitty Jogenby
Mycket känsla i få ord. Gillar!
2020-11-05

  siv birgitta.a. VIP
fint tänkt. jag tror på andevärlden o andar ,
2020-11-02

  AiA Maria den fria

Briljant!

Tack!
2020-11-02

  Bjarne Nordbö
Snyggt.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP