Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och döden




Minnenas vågor
rullar in mot saknadens strand

våg efter våg

minns hur det var
när jag höll om dig
kände dina hjärtslag
och hörde dina andetag

döden skiljde oss åt
och mina armar känns tomma

kan inte hålla om dig
inte känna hjärtslagen
inte höra andetagen

men det händer ibland
att jag förnimmer doften
av en ljuvlig parfym




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-11-02 09:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner saknaden i dina ord...ger mig själv minnen...
2020-11-10

  Eva Helene VIP
Gripande vacker dikt om sorg och saknad.
2020-11-08

    Peter Söderqvist
Så vackert, saknaden blomstrar i din dikt.
2020-11-08

  lila fjäderblomman VIP
Berör starkt! Anar en andlig
kontakt här... fint.
2020-11-07

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt men vackert.
2020-11-06

  Solweig Jansson VIP
Vackert om det svåraste i livet ...
2020-11-06

    Lena Staaf VIP
Ömsint vacker och sorglig dikt. Minnen och saknad.
2020-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
blir rörd till tårar - och det känns bara helt rätt -
i texten hör jag en ömsint moders hjärta slå

2020-11-02

  överlevaren VIP
Fint ordat om sorg och saknad!
2020-11-02

  Maud Louise
Vet hur tomma armar känns! Så fint beskrivet

2020-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Skört och vackert om saknad, som berör hjärtat.
2020-11-02

  Briza media
Enkelt och vackert, berörande. Sparas, tack!
2020-11-02

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och berörande ord om
kärlek och saknad.
2020-11-02

  Öknens Ros VIP
Så fina ord om en saknad.
2020-11-02

  bibbi ahrnstedt
Känslosamt och vackert
2020-11-02

  Peter Olausson VIP
En skör tyck om-text
2020-11-02

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackra minnen
Kramar
2020-11-02

  Solstrale VIP
Mycket fint!
2020-11-02

  Sparvögat VIP
En sådan saknad i dina minnen...
Men även en tröst i förnimmelsens doft.
2020-11-02

  Feliaxel VIP
Berörande ord
2020-11-02

  AiA Maria den fria

Berörd av livet efter döden
om sorgen men även glädjen i förnimmelsen av evig.

Tack!


2020-11-02

  Bjarne Nordbö
Finstämt om saknad.
2020-11-02

  ULJO
Vissa minnen sitter ristade i själen för alltid.
2020-11-02

  Kajan VIP
En del fina minnen sitter lika djupt som saknaden.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP