Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ögon

Oro,
min svarta dag sluter sig.

Stress,
som varar mer än ett tag

Farten, hastigheten ökar.
Den mullrar i natten.
Lämnar mig stående på hälarna.

Tiden lägger sina försåtsminor.
Innan det händer, visa mig var jag kan gå.

Orden du säger, ekar i mitt inre.
Jag visar mina tomma händer, mina tysta ögon.

Ingen vet hur jag känner,
om jag inget säger.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-02 12:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett starkt avslut!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg