Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råutkast. Ur. En Tyst människas Lospår. 4.


En annan Tid. Stramvintern.




- Du läser Capablancas schackteorier
som vore dom Livet självt.
Jag har mina egna teorier
om dig, sa Han -

Sträckte sig
mot fönstret
drog upp Natten
tände ett Irrbloss
och flyttade en Himmelspjäs.

- Ditt drag, viskade Han
med Bestämda händer
varsamt över kroppen min.

Jag reste mig
Och lämnade Honom
och Tiden tyst


Alltid denna omöjliga
Inuti Innanförkroppen, Ensam -





Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-02 15:33



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Jag gillar hur du målar upp bilderna teorier som inte förstärker gemenskap, spelet som spelas förstärker en känsla av ensamhet.
Sorgligt men fint komponerat.
2020-11-07

  Androiden VIP
snyggt. med eleganta och subtila grepp skapar du ett språk som bär.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M