Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 6:e BÖNEN.

NEMESIS DIVINA

Är det du min Gud.
Frågar jag i min förtvivlan
inför de stängda dörrarna.

Glädjen tog Du ifrån mig
liksom sång och dans.

Din hand ej mera i min,
flytt har lyckans närhet.

min förtröstan och frid
allt är borta ur mitt sinne
bönens lycka tog Du

Med vedergällningens tårar.

© Bosse 2 november 2020.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bossepoet från Österbotten
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten