Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MAN ÄLSKAR

Somna till tårar

Vakna till tårar

Klump i magen

En känsla av hopp

Löshet

Jag är hoppet

Du är lösheten

Jag vill dra mig upp

Du vill dra mig ner

Du säger att du älskar mig

Ändå vill du knäcka mig

VARFÖR I HELVETE?!

Trycker hårt på ömma punkter

Du slår

Slår med ord

Blåmärken i själen syns

Inte utanpå

Varför gör du det

VARFÖR?

Jävla jävla skit

Skit skit!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 19:33



Bookmark and Share


  Maud Louise
Din text gör ont i själen. Berör en inre sträng
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson