Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävande journalistik

Grävande journalistik
Människor i panik
För ut ur en bubbla
När någon in snubbla
I sanningens minut
Rader så fulla av krut
Snaskiga detaljer
Med rätta attiraljer
Så dömd till döden
Släckt var så glöden
Ett försvarande tal
Någons liv ni stal
I samhällets tjänst
En stjärna som glänst
Huvuden som rullar
Blev så andra bullar
Ni har gett allt för ett löp
Bryr er inte om den ni ströp
Inget på er så biter
Era äckliga parasiter
För mycket snack
Jävla vänster pack
Kåta små media troll
Spyr så åt ert håll




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-02 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde