Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tonsatt och inspelad som en enkel demo. Kan streamas här från sidan eller streamas/laddas ner i högre kvalité ner från bandcamp: https://oldforsuns.bandcamp.com/


Snälla gryning

Varför måste gryningen komma så snabbt
snälla du låt tiden gå långsamt
Jag har ju inte fått gjort något knappt
känns nu bara så nära plågsamt

Så snälla snälla gryning låt det vara natt
längre än det brukar vara
Väck inte solen av tradition bara för att
låt månen vara kvar bara

Kan du inte sova lite längre än vanligt
det tror jag vi alla behöva
Kan det inte för en gång skull vara ovanligt
låt oss verkligheten bedöva




Bunden vers av oldforsuns
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns