Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg och kärlek


Sorg och kärlek

Kärlek och sorg

hand i hand

en tvinnad livstråd stark och sammanlänkade

ibland tänker jag regn som himmelens tårar

de vattnar jorden, fyller depåer,

 gråter över döende naturen

men ändå ger regnet nytt liv till naturen

jag måste bara vänta ett slag

 

tårar efter förlorad kärlek

när livstråden, länken mellan oss brustit

dagen blir grå, tystadens matta lägger sig över mig

när jag räknar oänligt många andetag som smärtar

då tänker jag att tårarna vattnar mig som regn vattnar naturen

och hjälper mig att växa,  livstråden som fanns ska tvinnas starkare

minnen får fylla ditt tomrum i mitt hjärta, så jag låter tårarna vattna

snart kan jag le igen och se dig med mitt hjärtas ögon

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-02 22:38



Bookmark and Share


  helenita VIP
Tycker om det du beskriver.
Flytande.
2020-12-20

  Solstrale VIP
Djupt innerligt och bearbetandes hopp och ljus, en framtid kommer!
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP