Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande ekon

Talande ekon
Förändrar minnet
Hur det än var
Är som det känns nu
Inte så viktigt som inget
Inget är bättre
Så det är bra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-11-02 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva