Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själavandring

Ljudlöst faller
Den gångna tiden

Flyter över en stilla undran
Bryter vågor
I en ny tidsrymd

Förtöjer tanken
Vid en nyfunnen strand

Blidkar själens nyfikenhet
Med utmaningar
Bortom andra världar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 239 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-03 00:49



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt som leder mig bort från vardagens tröttsamma upprepningar.
Inledningen är trösterik. Det är i nuet vi kan fyllas av förundran.
2020-11-03

  Lottie Ålhed VIP
En vackert utformad dikt. Rytmiskt närvarande.
2020-11-03

    ej medlem längre
du är som tori amos. om du hört henne. om inte. ja. inte mycket att säga då. hon använder sin sexualitet för att hon känner för det. och gör att sexister skiter på sig. hennes enda problem är att hennes fans tycker om henne för mycket. hon kallar dom "öron med fötter". förlåt att jag inte kommenterade rätt dikt med det här. det var bara något jag kom på nu. vi påverkas av allting vi tar in.

jag kan inte på något sätt säga att jag vet. hur det är att vara kvinna. dock.

jo. har du hört jess greenberg? fantastisk talang. hon är ekonom nu! men får skit. av främst killar. att hon har noll talang, och får alla views från sin byst. dom är avundsjuka dock, och borde komma ut ur garderoben nån gång. när man kollar på deras youtube sidor har dom knappt ens en låt uppe.

ungefär samma sak jag ser hur rihanna behandlas. dom sa aldrig att nina simone var en loser som inte kunde skriva varken låtar eller lyrik. för hon var ful. visste sin plats.
2020-11-03

    ej medlem längre
En utsökt poetisk text som tar mig bortom horisonten…
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish