Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blå, blå blodet

Måla allting blått
släng in en mås eller två.
Här kan vi förbli.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2020-11-03 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP