Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensen sätter stundom sina outplånliga spår allt eftersom tiden och åren går ... (juli 2012) Idag 2020 finns du i mitt liv !


Du får innerligt gärna ...

... leva ut
alla dina
vildaste
och 
mest förbjudna
fantasier 
tillsammans med mig


förutsatt att du
är den dig 
som är ämnad för mig

Det rum jag har
för dessa ändamål
är till sin förskaffning
sådant att
det låter dig få
gråta alla dina tårar
och
skratta alla dina skratt

dag som natt

allt är tillåtet
givet och förlåtet

så länge det handlar
om det som 
berör njutningen i sig

Det enda som är förbjudet
och ej existerar i detta rum
just på grund av dess förskaffning

är allt som kan 
liknas vid bestraffning ...

 

 

 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-03 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP