Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


825.<one got lost in the crowd...>

varifrån tar man medel för
att nå till de *gyllene dagarna*...
vägen fram är så låÅååÅåååÅåååångt

*
du slår huvudet...medan
_KRONA_av_VIRUS_ vid 7 = ska muteras
till = 9 000 000 000...vid sådant
antal nOllOr ruineras den förödade
JORDEN till smuts och damm ...

*
tills dess galoperar _ COVID-19 _
med +KORS+ på mänskliga huvuden
för att rädda *BLÅ PLANETEN*
från förfall...
*

om #ett blyhagel#...låter dig...
krypa till mållinjen...bara för
att din intjänade skörd ska snubbla/!?/

JA!

ett sådant maner är smittsamt,
det rånar oss...följande...och
efterföljande generationer ...

#THE GOLDEN DAYS#are not for people!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-03 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP