Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomsful - Tanka

 

Handen på hjärtat

rannsaka er själva nu

ni har fördomar

själv har jag det mot folk som

påstår de ej har några   

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-03 08:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Mycket sanning i den dikten
2020-11-09

  överlevaren VIP
Så är vi människor....mer eller mindre!
2020-11-03

    Lena Staaf VIP
Så ful är jag.
2020-11-03

    Sefarge VIP
Haa.
Allting går igen!
Och hur man än
vänder sig har
man ändan där
Bak.Än så länge?
;)
2020-11-03

  Solstrale VIP
Japp - riktigt bra fångat! Tack!
2020-11-03

  Öknens Ros VIP
Jag har inga fördomar, är bara realistisk. ;)
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP