Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankarna går isär

 

Tankarna!

 

Kurar ihop

Krockar ihop

 

Och faller tillsammans ihop

 

Krasch!

Krasch!

 

Kraschen hörs i diset

 

Nödrop!

Nödrop!

 

Kommer aldrig fram

 

Tankarnas krock!

Tankarnas krasch!

 

Är en del av livets cirkel

 

Ett trauma på livstid!

En krasch på evig tid!

 

Är en människans liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-11-03 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP