Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänker… varför?

 

Tänker, tänker, tänker

Liv

Död

 

Varför?

 

Livet!

Döden!

Tänker?

 

Varför?

 

En gångs gåva till livet får man i sin existens

Där man prover sin existens som en människa

Där krävs kärlek för att vara en människa

 

Inga villkor alls!

 

(VI ÄR JORDENS SALT)

(VI ÄR JORDENS SALT)

(VI ÄR JORDENS SALT)

 

MEN ALDRIG EN HALSHUGGARE

 

ALDRIG en HATBÄRARE!

ALDRIG en kravställare!

ALDRIG EN SJÄLVMORDBOMBARE

 

Som många är

 

Som många gör

Som många krigar för

Som många dödar för

 

Som MÅNGA ÄRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

 

En halshuggare är aldrig jordenssalt

Himmelns salt

Kärlekens salt

 

Tänker, varför hat och inte kärlek istället?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-11-03 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP