Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt eller fel person

Ett ord 

Från rätt person

Betyder mycket mer 

Än timmars närvaro

Med en energitjuv

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-04 07:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant så!!!
2020-11-06

  Monika A Mirsch VIP
Mitt i prick. Väl ordat!
2020-11-05

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2020-11-04

  ULJO
Så sant
2020-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-11-04

  Solstrale VIP
Perfekt ordat!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP