Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberfrostrosor

När ungdomens lek har bedarrat
Och mognadens eld brunnit ut
När jorden har slutat snurra
Och alla drömmar är slut

Då kommer novemberfrosten
Med pärlor på vissna strån
Det skimrar i frostiga grenar
I stjärnljuset ovanifrån

En skönare värld har öppnats
När man trott att allting är förbi
Det blommar novemberfrostrosor
Med gnistrande stenar i

Jag rör med frusna händer
Vid rosornas glöd och jag vet
Min framtid synes mig oändlig
Man kan leva en evighet




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-03 09:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vackert skaldat om november och frostens rosor.
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus