Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och himlens skyar


Tankar en novemberdag

Nu är det efter.
Danskarna kallar mycket riktigt
höst för efterår.

Men det är något annat som pågår
och som inte syns i media,
varken sociala eller andra.

Men det pågår ändå.

Den som har tålamod och kan vänta
kommer att få se.
Den som har  öron kommer att höra.

Nu är det före.
Före det som komma skall.

När träd och buskar står nakna
och råkan flyger tyst och landar.

När kyrkklockorna klingar
och ljuder - och fladder av vingar...

När den sista som skall komma har kommit.

 

Solglimtar genom mörka moln




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-03 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP