Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Kärlek på riktigt?

 

Vår kärlek var mycket komplex min vän

men en sak är dock helt säker

den var riktigt riktigt på riktigt

men en dag så hände det något

 

joo …jag älskade dig verkligen fortfarande

men inom mig så brast det

där fanns en obestridlig smärta som exploderade

en smärta som inte vår kärlek kunde bota

 

och jo …du kan verkligen lita på att jag försökte

men jag bestämde mig för att bli osynlig på nytt

eller åtminstone fly in i mörkret

att bara fly desperat in i dimman igen

 

där jag kunde hitta min verkliga kärlek

en destruktiv konstlad kärlek i mitt beroende

en trygghet helt utan vett och sans

men även den kärleken var riktigt på riktigt

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-03 12:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Trovärdigt om en av de svåraste motståndare som finns, och om det höga pris som inblandade får betala.
2020-11-03

  AiA Maria den fria

Tack för att du delar!
2020-11-03

    JJ VIP
Som i så mycket annat i livet är det den som vill minst som sätter nivån... det gäller i synnerhet kärleken... gillar den plågade nerven i din dikt, den viskar om äkthet! Mvh. JJ.
2020-11-03

  bibbi ahrnstedt
Mycket fin förmedlat om hur olika kärlek kan vara. vacker bild
2020-11-03

  Maud Louise
Du visar målande och starkt på beroendets ondska med dina ord! Så bra skrivet
2020-11-03

  ULJO
Beroendet ett gissel med stora konsekvenser. Det belyser du fantastiskt här.

2020-11-03

    ej medlem längre
Starkt, naket, talande diktat, bra där!!
2020-11-03

  Solstrale VIP
Bra skrivet om beroende och kraften i det riktigt på riktigt, valet och kärleken om dess natur, beroendet är... Riktigt på riktigt bra skrivet!
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP