Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna upp

Vaknar

vrider mig sakta
fram och tillbaka
bland kuddar och lakan
och masar mig upp

med hela fotsulor mot golvet
tänjer jag mig uppåt-ut
böjer mig sidledes
och går ned på huk

knäna sätts i golvet
underarmarna med
huvudet på mattan
i handflatorna

tårna trippar mot magen
knäna dras in
magmuskler hjälper
benens lyft över bäckenet

fötterna pekar nu mot taket
huvudet vilar i knäppta handflator
hela kroppen är upp-o-ned
stödd av underarmarna

- godmorgon!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-03 14:10



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
God morgon! Wow!!!
2020-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Morgongymnastik på hög nivå
jag borde också göra så!
2020-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken början på dagen! Strongt att klara denna övning.
2020-11-03

  ULJO
Låter som det hade varit bättre att legat kvar bland kuddarna.

2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP