Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att släppa taget utan att vara rädd för att falla för långt


Våga

Vågor, dessa vågor
vågar jag bada eller
kommer det en större våg
som dränker mig

Kan jag simma ordentligt,
törs jag få en kallsup
eller vill jag helst
ha cyklop och snorkel

för säkerhets skull
eller är det bara att
chansa hej vilt och
hoppas att vinden

lägger sig till ro?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter