Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöväsen

De vissna dikessnåren
sjunger genom barnen,
deras kalla fågelstrupar

och natten vecklar ut sig,
ett näckrosblad
under månens vita krona

en gång blir det vinter,
i spegelns tjärndjup
sover dess blinda svanar




Fri vers av Grävling
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-03 14:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Som alltid, vackert, bildrikt, skört ...
2020-11-06

  ßluie VIP
Den här fungerar inte för mig.
Känns lite för krystad på något sätt.
Kanske beror det på att vi bor långt ifrån varandra. Jag bor i Göteborg. 15 grader varmt, blåsigt och attackerad av regn från alla håll, typ. Oavsett gillar jag ditt språk och de bilder du ger mig. Läser igen. Sångsvanar sjunger genom barnen. Dikten växer. Jag tar tillbaka allt. Bruno K Öijers ande vilar över din dikt. Tack
2020-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar att det vore sommar året runt.
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling