Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mätfel

Jag får in en konstig signal
på mitt instrument, antingen
är det tungan som formar orden
fel
orden som formar tanken
fel
eller också sker det ett skalv
vid universums yttre kant
i vilket fall
så angår det nog inte mig




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-03 16:13



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Spännande vinkel, det kanske är orden i sig som är moraliska/omoraliska...

Och visst Maria är det ett "nog", ofta när det är ett "nog" som signalerar tvivel så är man (nog) i själva verket ganska säker på det man håller på att säga? :)

2020-11-04

  Kungskobran VIP
Orden flyga ut rätt eller fel, de som når himmelen stannar kvar, de som når helvetet brinner upp

Fint tolkat av dig
2020-11-03

  AiA Maria den fria

”Ser”...med betoning på ”nog”...*ler*


Tack!
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP