Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skelett

löv rinner från gren

kött förlorar sitt fäste

 

nakna ska vi möta allt




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-03 16:48



Bookmark and Share


    Askanden
tår rinner från kind
så vacker döden kan vara
2020-11-03

  AiA Maria den fria
Vackert!

”Ser” kropp-själ-ande...


Tack!


2020-11-03

  Maud Louise
Löv rinner från gren... tycker om! Och nakna möter vi den mörka vintern
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö