Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och saknaden

Jag såg dig
Och ingen tvekan att du såg mig

Flydde tanken

Målade känslan
Vacker

Gårdagen drunknade i svart

Saknaden

Den blev lika
Som efter regnbågen
Som bryter fram
I solens dis
Efter ett grått regn




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 131 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-03 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men några korta penseldrag fångar du detaljerna och vi ser allt framför oss.
2020-11-04

  Horace
Så laddat med innebörder
och ändå så behärskat
stramt uttrycksfullt
vilken skildring
av ett möte
så bra
2020-11-04

  Stisse
Du diktar så fint med ett skimrande bildspråk hur våra känslor skiftar.
Gillar "målade känslan vacker".
2020-11-03

  Bjarne Nordbö
Kännbar. Vakuum. Att hitta andningen. Och gå.
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish