Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskompassen

Idag reste vi med livskompassen
och satte gradering på livets orosmoln
Det gäller att ha de rätta respassen
om vi ska genom dessa ovädersmoln

Inget löser sig av sig själv det sägs
så vingarna måste hållas uppe
Mot högre höjder från det som motsägs
och ta hand om henne högt däruppe




Bunden vers av oldforsuns
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-11-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns